20 oktober 2014

SKÖNA DRÖMMAR

Nu fortsätter vi att visa tidningsreportage som våra möbler medverkat i. Sköna drömmar och möbler i gammaldags stil....vad är det för typ av ord? Kanske klassisk eller tidlös känns lite bättre eller ska vi vara stolta att vi har möbler i gammaldags stil :-) Sänggavel, rosenkrön, sängbyrå, pall och bokskåp var i tidningen Allt i Hemmet för en tid sedan....ganska lång tid sedan!

Allt i Hemmet 


Vi både visar och säljer mycket till sovrum, det är ett rum som är lätt att förändra och viktigt att ha vackert och rofyllt. Här visas garderober för alla smaker i Damernas Värld och det är faktiskt ett linneskåp som är ombyggd till klädskåp med en garderobspinne som används så att möblerna hängs utåt.  Skåpet blir nättare och tar mindre plats på det sättet.

Damernas Värld


Ljust och rofyllt...detta är en av våra favoriter. Sov sött i ljusa pasteller. Med sirliga tapeter och vitmålade möbler i pärlspont kliver vi rakt in i den svenska sekelskiftesromantiken.

Hus & Hem

Sista reportagen vi visar denna gång är från Elle Interiör som numera heter Elle Decoration. Roligt att se sänggavlarna mot en mörkröd vägg känns så mysigt och höstigt. Här snöar det idag så det är bara att förbereda sig mentalt till den årstiden vi är. Önskar er alla en härlig höst / vinter :-)

Elle Decoration

Inga kommentarer: