23 maj 2016

ROMANTISKA HERRGÅRDEN

Möbler som gläds över livet och ger en härlig känsla av svenskt sekelskifte men ändå mitt i nuet. Möblerna i vår serie Herrgården är inspirerad av svenskt 1700-tal och är nätta och lättplacerade i våra nordiska hem. Herrgårdsserien är komplett med ett brett sortiment av både möbler och inredningsdetaljer som passar sovrum, matrum, vardagsrum och hall. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalitet i furu och björk. Det ger dig en möbel som håller till nästa sekelskifte.


Behagliga skänkar och byråer som passar lika väl i det romantiska matrummet som det lekfulla barnrummet. En avlastningsyta som förenklar och förskönar livet. Form och funktion i ett delikat möte.

Underbara glasade skåp i romantisk stil som ger plats för ditt linne, dina böcker eller mormors gamla kaffeservis. Nätta, lättplacerade skåp som ger dig både praktisk förvaring och vacker utställningsyta.
Herrgårdens hyllor passar i en lantlig och romantisk miljö. Tallrikshyllan är både vacker och praktisk. Gammalt eller nytt porslin, på tallrikshyllan får de alla visa upp sin rätta sida.

www.kallholmen.se

13 maj 2016

MÖBLER INNAN SOMMAREN

Välkommen in på vår hemsida där ni kan se och köpa våra vackra möbler med hållbar norrländsk produktion. Beställer ni nu hinner vi leverera innan midsommar.


www.kallholmen.se